Ingyenes elektronikus könyvtár

Az emlékfoltozók - Máté Angi

ÁR: INGYENES
FORMÁTUM: PDF EPUB MOBI
KIADÁSI DÁTUM: 2012
FÁJL MÉRET: 7,95
ISBN: 9789631430462
NYELV: MAGYAR
SZERZŐ: Máté Angi

A legjobb Az emlékfoltozók pdf itt található

Leírás:

Az emlékfoltozók leírása Mesék a szeretetről. Hogy kik is azok az emlékfoltozók? Talán két tündér. Vagy két rigó. Esetleg két kislány. Két tündérrigólány: a limonádéhajú és a faodúbarna. Amerre csak járnak, csodák történnek. Igazán nem kell hozzá sok. Elég egy tű meg egy cérna, és megfoltozzák a feledékeny roller és tölgyfa emlékeit. Egy horgászbot, és megcsiklandozzák a Holdat. Klakkognak és dübbögnek, de úgy, hogy a villamos kerekei szikrát hánynak. Erdőt szelídítenek és kinyitják a tengert; rókák és őzek a barátaik. Azt is megtudhatjuk: együtt mennyivel könnyebb és nehezebb élni, mint egyedül. A legjobb első prózakötetesnek járó Bródy Sándor-díjjal, valamint az IBBY Év Gyermekkönyve díjjal kitüntetett Máté Anginak a Magvetőnél ez a második kötete. Akár a "Kapitány és Narancshalat", úgy ezt a mesekönyvét is az IBBY Év Illusztrátora díjas Rofusz Kinga rajzai teszik még szerethetőbbé.

...k a szeretetről. Hogy kik is azok az emlékfoltozók? Talán két tündér ... Máté Angi - Az emlékfoltozók | Extreme Digital ... . Vagy két rigó. Esetleg két kislány. Két tündérrigólány: a limonádéhajú és a faodúbarna.
Amerre csak járnak, csodák történnek. Igazán nem kell hozzá sok. Elég egy tű meg egy cérna, és megfoltozzák a ... Az emlékfoltozók - 9789631430462 - ISBN: 9789631430462 - Mesekönyv kategóriában. Tankönyv. Általános iskola Alsó tagozatos 1. évfolyam Hogy kik is az ... Könyv: Az emlékfoltozók (Máté Angi) - Libri ... . Tankönyv. Általános iskola Alsó tagozatos 1. évfolyam Hogy kik is azok az emlékfoltozók? Talán két tündér. Vagy két rigó. Esetleg két kislány. Két tündérrigólány: a limonádéhajú és a faodúbarna. Amerre csak járnak, csodák történnek. Igazán nem kell hozzá sok. Elég egy tű meg egy cérna, és megfoltozzák a feledékeny roller és tölgyfa emlékeit. - Kedves emlékfoltozók! Úgy hallottam, ti, akik tündérrigólányok vagytok, meg tud-játok foltozni az emlékeket. Öreg, kék roller vagyok, és bárhogyan próbálom, nem emlékszem arra az utcára, ahol először gurult a kere-kem. Lyukas az emlékem. Foltoz-zátok meg, kérve-kérlek, hadd juthasson eszembe a régi utca, a régi forgás. Az emlékfoltozók igényesen szépséges kiadvány, Rofusz Kinga illusztrációival. Az író és az illusztrátor kortársak, és lapról-lapra látszik, nagyon érzik egymás világát. Réger Margit Máté Angi: Az emlékfoltozók (Mesék a szeretetről) ... Megkérnénk a szelet, hogy fújja el az összes markolókocsit, ne markoljanak el több kertet, házat, minden Kicsinéni békésen nézegethesse a növ ... Máté Angi:Az emlékfoltozók Mi felnőttek elfelejtünk mesét olvasni…persze a gyerekeinknek olvasunk. Lelkesen,hol kevésbé lelkesen mesélünk,de magunknak mikor olvastunk utoljára mesét??? Hogy kik is azok az emlékfoltozók? Talán két tündér. Vagy két rigó. Esetleg két kislány. Két tündérrigólány: a limonádéhajú és a faodúbarna. Amerre csak járnak, csodák történnek. Igazán nem kell hozzá sok. Elég egy tű meg egy cérna, és megfoltozzák a feledékeny roller és tölgyfa emlékeit. Emlékfoltozók 1. Kik a mese főszereplői? Rajzold le, hogy a mese alapján milyennek képzeled őket! 2. Hol laknak a főszereplők? 3. Gyűjtsd össze a mese helyszíneit! 4. Hogyan osztották be az idejüket az emlékfoltozók? Hajnalban: Reggel: Nappal: Este: 5. Mennyi ideig voltak távol az otthonuktól a tündérrigólányok? Európai ... Hogy kik is azok az emlékfoltozók? Talán két tündér. Vagy két rigó. Esetleg két kislány. Két tündérrigólány: a limonádéhajú és a faodúbarna. Amerre csak járnak, csodák történnek. Igazán nem kell hozzá sok. Elég egy tű meg egy cérna, és megfoltozzák a feledékeny roller és tölgyfa emlékeit. Az emlékfoltozók leírása. Mesék a szeretetről. Hogy kik is azok az emlékfoltozók? Talán két tündér. Vagy két rigó. Esetleg két kislány. Két tündérrigólány: a limonádéhajú és a faodúbarna. Amerre csak járnak, csodák történnek. Igazán nem kell hozzá sok. Elég egy tű meg egy cérna, és megfoltozzák a feledékeny ......